Symposia over onbegrepen gedrag in ouderenzorg

September is KEC-maand! Dit jaar organiseert het Kennis- en Expertisecentrum (KEC) twee symposia over onbegrepen gedrag (ofwel probleemgedrag) in de ouderenzorg. Een informatief, interactief, inspirerend maar vooral ook leuk programma met diverse workshops. De (gratis) symposia worden coronaproof georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM.

Voor wie

Werk je als behandelaar of zorgmedewerker bij Sint Jacob, Reigershoeve, Kennemerhart, Viva!Zorggroep, Zorgbalans, Zorggroep Reinalda of De ZorgSpecialist? En houd jij je bezig met de dagelijkse zorg en het welzijn van ouderen en maak je soms lastige situaties mee rondom cliëntgedrag? Kom dan naar dit leuke en leerzame event onder leiding van dagvoorzitter Rob Koops. 

Symposium 17 september | Probleemgedrag in de ouderenzorg: SAMEN staan we sterker!

Op 17 september is het symposium voor behandelaren, verpleegkundigen, beleidsmakers en teamleiders zorg & behandeling. Het symposium, inclusief lunch, wordt hybride (zowel online als fysiek) aangeboden. Accreditatie wordt aangevraagd. Bekijk hier de uitnodiging.

Symposium 29 september | Probleemgedrag in de ouderenzorg: wat ‘moet’ ik hier mee?!

Op 29 september is het symposium voor medewerkers die zich bezig houden met de dagelijkse (intramurale) zorg en het welzijn van de ouderen. Het programma is inclusief lunch en wordt tweemaal op locatie aangeboden. Je kunt voor de ochtend of de middagsessie kiezen. Bekijk hier de uitnodiging.

Bekijk het volledige programma en meld je aan op septemberkecmaand.nl

Benieuwd naar het symposium van vorig jaar? Lees het persbericht en bekijk de presentaties en foto’s op deze pagina.

Inschrijven nieuwsbrief

totop