Consulenten

Alice Jungschlager
Verpleegkundige
Ik vind goede ouderenzorg belangrijk omdat eenieder met respect behandeld zou moeten worden en dat de benadering gebeurt zoals hij of zij dat graag wil.
Lees meer >
Brenda Nelissen
GZ-Psycholoog
Ook als het ouder worden niet gaat zoals gehoopt, door ziekte of andere tegenslagen, is het belangrijk dat er passende ondersteuning wordt geboden.
Lees meer >
Harmen Rijksen
Senior medewerker dagbesteding/trainer
We zorgen met elkaar nog niet goed genoeg voor ouderen. Ze zitten als het ware nog een beetje weggestopt.
Lees meer >
Jacqueline ten Hoeve
Fysiotherapeut en Haptotherapeut
Van de wieg tot het graf zijn wij allemaal mensen die (liefdevolle) verbinding nodig hebben.
Lees meer >
Lara Hakemulder
Kunstzinnig therapeut
Iedereen verdient een mooie laatste tijd. Hoe ingewikkeld de persoon of situatie ook is.
Lees meer >
Marielle Peerenboom
Dansagoog
Stel je voor; je hebt je hele leven alles gedaan zoals jij dat wilt en je wordt op je oude dag overgeleverd aan de zorg van anderen.
Lees meer >
Marja Doets
Verantwoordelijke verpleegkundige
De complexiteit van probleemgedrag bij ouderen neemt door de vergrijzing toe. Met mijn ervaring in de ouderenzorg kan ik een positieve bijdrage leveren in deze ontwikkelingen.
Lees meer >
Maud van der Borg
Ergotherapeut
Als het niet meer lukt om voor jezelf te zorgen, is het fijn dat er mensen zijn die voor je zorgen.
Lees meer >
Michel de Bruijn
GZ-psycholoog/seksuoloog
De vierde levensfase is het waard om kwalitatief goed te beleven. Het kan onder andere met behulp van goede zorg. Ouder worden doen we allemaal, oud zijn vraagt vaak ook om oplossingen, zoals die door de ouderenzorg geboden kunnen worden.
Lees meer >
Nathalie Feenstra
Coördinator Welzijn
Voor mensen met dementie vallen veel dingen weg. De normen en waarden die ze in hun leven hebben opgebouwd en de eigen regie zo goed mogelijk (vast)houden is juist daarom zo belangrijk.
Lees meer >
Nicole van Brunschot
Ergotherapeut
Hoe wil je dat jouw opa’s, oma’s, ouders en jij zelf (later) verzorgd worden? Als je hierover nadenkt besef je maar al te goed dat goede ouderenzorg iets is dat we altijd moeten nastreven.
Lees meer >
Nina Müller
Maatschappelijk werker
Iedereen heeft recht op passende zorg en aandacht, ongeacht leeftijd en situatie. Omdat ouderen (vaak) een kwetsbare groep zijn vind ik het waardevol om mijn steentje bij te dragen en te kijken hoe iemand die kwetsbaar is, toch zoveel mogelijk zijn eigen regie kan behouden.
Lees meer >
Renate Lugtig
Psychiatrisch Verpleegkundige
Ik hou van mijn werk. Geen dag is hetzelfde. Want iedere cliënt is weer anders en heeft zijn eigen benadering. En die kan ook weer per keer verschillen.
Lees meer >
Richard van Dam
Verpleegkundige
Ouderen verdienen goede zorg. En zorgmedewerkers die genoeg kennis hebben om de juiste zorg te kunnen bieden.
Lees meer >
Robbert Andre
Psycholoog
Mijn expertise is probleemgedrag. Mijn kennis en ervaring wil ik graag inzetten en delen met andere collega’s werkzaam in de ouderenzorg zodat we met elkaar nog beter voor ouderen kunnen zorgen.
Lees meer >
Roos Zwart
Trainer en Adviseur prikkelverwerking en omgevingszorg
Mensen met dementie kunnen zich vaak niet meer aanpassen, daarom vraagt de zorg voor hen van ons om onze zorg en desgewenst de omgeving zo goed mogelijk aan te passen.
Lees meer >
Zoë Philippo
Geriatrie verpleegkundige
Mensen worden steeds ouder en hebben dus ook meer zorg nodig. Daarnaast is de geriatrie complex en speelt er vaak van alles. Ik vind het heel interessant om dat uit te pluizen!
Lees meer >

Inschrijven nieuwsbrief

totop