De interactieve masterclass van Geert Bettinger

In september kun je een interactieve masterclass volgen van Geert Bettinger, internationaal trainer en coach van teams in zorg en welzijn. Praktijkvoorbeelden staan hierbij centraal.

Geert Bettinger leert medewerkers anders te kijken naar probleemgedrag. Door de vertaling naar signaalgedrag worden zij op een positieve wijze uitgedaagd creatief om te gaan met hun eigen opvattingen en mogelijkheden. Hij stimuleert hen te reflecteren op hun aandeel in hulpverleningssituaties. Binnen de psychogeriatrie coacht hij hen bij de transfer van afdelingswonen naar kleinschalig wonen. Daarnaast geeft hij intervisie aan teams die werken met mensen met een verstandelijke beperking en geeft hij gastlessen en masterclasses in o.a. Engeland, België, China, Duitsland en Roemenië.

De masterclass wordt vier keer gegeven. Je kunt deelnemen op 19 september of 29 september. Beide dagen kun je aansluiten van 9.30 uur tot 12 uur of van 13.30 uur tot 16.30 uur. Je kunt dus kiezen welke datum en welk tijdstip voor jou het beste uitkomt. Werk je in de intramurale zorg en heb je wel eens te maken met probleemgedrag? Dan ben je van harte welkom je in te schrijven voor deze interactieve masterclass.

De masterclasses vinden plaats bij Kennemerhart (locatie Kennemerhuis), Diakenhuisweg 41 – 2033 AP Haarlem.

VERZEKER je van een plekje op 19 of 29 september en MELD JE GAUW aan via deze link!

Inschrijven nieuwsbrief

totop