Online workshops over probleemgedrag in de ouderenzorg

Het KEC symposium van 29 september ‘Probleemgedrag in de ouderenzorg: wat ‘moet’ ik hiermee?!’ ging vanwege coronaveiligheidsmaatregelen helaas niet door. Ontzettend jammer want we hadden je graag bijgepraat over alles rondom probleemgedrag in de ouderenzorg én we hadden vier aansprekende workshops voor jou met handige tips en tricks over hoe je nu het beste kunt handelen als je te maken krijgt met probleem- of ongewenst gedrag in je werk.

Het goede nieuws is dat we deze kennis alsnog graag met jou delen! Speciaal voor jou worden de vier beloofde workshops nu in november online aangeboden. Vier keer een half uurtje online een workshop tijdens je lunchbreak! Pak daarom gauw opnieuw je agenda, noteer 3, 12, 17 en 24 november én maak kans op een unieke KEC goody-bag! En weet dat Corona deze keer géén spelbreker zal zijn!

Je kunt de online lunchbreaks heel makkelijk volgen via de link op deze website die vlak voor de lunchbreak op deze pagina geactiveerd zal worden. Je hebt dus geen zoom of teams nodig om de online workshops te volgen!

Nieuwsgierig naar de KEC lunchbreaks? Bekijk dan via deze link het webinar waarin Sanne Visser en Linda Frank van het KEC projectteam vragen beantwoorden van presentator Rob Koops over wat KEC jou kan brengen .

Inschrijven nieuwsbrief

totop