Hoe vraag ik een consult aan bij het consultatieteam?

Heb jij op jouw afdeling te maken met onbegrepen gedrag?
Loop je als team hierin vast of zie je geen uitweg meer?
Is er behoefte aan advies of overleg?
Kan een frisse blik op de situatie zinnig zijn?

Het consultatieteam voor probleemgedrag, onderdeel van KEC, wil jou hierbij graag ondersteunen!

Per 1 november kun jij en je team gebruik maken van de inzet van dit consultatieteam. Het bestaat uit professionals uit de regio, zoals psychologen, verzorgenden, verpleegkundigen en maatschappelijk werkers. Zij zijn gespecialiseerd in onbegrepen gedrag en komen uit organisaties als Zorgbalans, Kennemerhart, Sint Jacob, Reigershoeve, ViVa Zorggroep, Zorggroep Reinalda en De Zorgspecialist. Per vraag wordt bekeken welke deskundigheid er nodig is.

De inzet van het consultatieteam is kosteloos en wordt gesubsidieerd vanuit het KEC-project.

De inzet van het consultatieteam geldt niet alleen voor situaties die al geëscaleerd of onhoudbaar zijn, ook in de fase daarvoor kun je een beroep doen op het consultatieteam. Het doel is om jou en je team te ondersteunen en weer een nieuw handelingsperspectief te bieden.

Kijk voor meer informatie op www.kec-inderegio.nl/consultatieteams/. Hier vind je contactgegevens en het aanmeldformulier. Let op: als je een aanvraag doet, ben je verantwoordelijk voor het veilig en vertrouwelijk versturen van privacygevoelige informatie over de cliënt. Dit betekent dat je het aanmeldformulier op een beveiligde manier moet mailen naar KEC. Dit kan bijvoorbeeld via ZIVVER.

totop